Hdhdhdhdhd Merhaba arkadaşlar Ankara’da özel hastanede kalça usg yapıyorlar mı aynı gün içinde fiyat bilgisi alsam birde gittiğiniz iyi bir çocuk doktoru
Mltmdfn Hdhdhdhdhd deva tıp merkezi 100 tl ye cektırmıstık 2 aylıkken simdi ne kadar bilmiyorum cok ucuk bır rakam değildir once usg cekiyorlar 70 tl de muayene ucreti var doktor bakıyor
Nuraaayc Hdhdhdhdhd Batıkent medical parkta yaptırdık pazar günü özel sağlık sigortası var bebeğimin ücretsiz o yüzden
Efy Etlik lokman hekimde yaptırmıştım 120₺ ödemiştik 2 yıl olacak eğer oradaki doktora göstermek isterseniz ayrı muayene ücreti ödüyorsunuz ben sonucu kendi doktorumuza gösterdim şükür bir sorun çıkmadı
Mom17 Hdhdhdhdhd canım özel subayevlerı cocuk polıklinigi var orda orda cektırdık cok ilgili ve cok guzel detaylı baktılar 120 cıvarı bıseydı galıba bak ınternetten arayıp bılgı alıyosun
Mltmdfn Hdhdhdhdhd bwncede bi sürü sonuc vs dediğim yer cok uygun ibrahım hoca da cok ılgılıdır cocuk doktorumuz🙏🏻💜
Damla_K Hdhdhdhdhd Karapürçek tarafında bi doktora gitmistik canım memnun kaldım arkadas onerisiyle. Süleyman satılmısoglu