Mina0607 Prensesannesi38 ben büyük diye tercih etmiyorm cebime sığması lazım😂 ıphone SE aldım. Çok memnunum. 8 görüntülü 11 özelliklerine sahip.
Yusufyigit-1 Prensesannesi38 eşim 7 kullanıyor. Daha iki yıllık ama jarzi çok çabuk bitiyor arada da şebeke yok diyor🤨bende 6 kullaniyorum su sıra sogudum bu telefonlardan. 😏
Deletedmom76 Kardeşim çok istiyordu alıcaktık arkadaşımın babası telefon arıza servisinde calısıyo sakın almayın en çok bozulan ıphone serisi demişti
Mom064 Deletedmom76 çıktıgından beridir kullanıyorum hiçbir sorunu yok🤷🏻♀️Pil dağlıgı bile 91 üstelik sürekli elimde olmasına ragmen
Goki Bende 3 yıldır kullanıyorum hiç arızası olmadı. Hatta son zamanlar da oğlum sayesinde havada uçuyor ama hiçbir sorun olmadı.
Birkucukeylulmeselesi Prensesannesi38 3 yıl 6 kullandım şimdi 7plus a geçtim iPhone dan yana sadece alan da becerip yedekleyemediğim için sorun yaşadım başka da düşmeymiş atmaymış cart curt bişe yaşamadım vazgeçemedik eşimde 11 aldı imkanınız varsa üst modellere yönelim elbette ama bütçenize 7plus uygunsa tercih edebilirsiniz memnunum ☺️