Me_terve Merhaba herkese.Günlerdir çiş kaçırma sorunu yaşıyorum.Oğlum 15 kg prima aktif bebeğin 6-7 numaralarını denedim her uyuduğunda çişi kaçmış şekilde uyanıyor.sonrasında sleepy denedim ama yine aynı sorun devam ediyor.Bu durumu yaşayan veya sebebini bilen varsa Yardımcı olursanız sevinirim
Elida Me_terve Canım erkek bebeklerde oluyor genelde benim oğlumda aynı durumda bezle alakası yok durumun yan yattığı zaman özellikle oluyor çişini o şekilde yaptığı zaman pipisinden dolayı sızıveriyor😂 en iyisi tuvalete alıştırmak 😊
OOglum Me_terve Bebegim 12 kilo 5 numara kilot bez kulaniyoruz prima yatmadan 1 saat once filan sabah 10 gibi uyaniyor degistiriyoruz hic sizdirmiyor.kilot bez deneseniz
Cansuuecc Aynı durumu ben de yaşıyorum önlem kullanmaya başladım tam yatağına koymadan değiştiriyorum bezini sabah da en geç 10 da değiştiriyorum artık sıkıntı olmuyor
agacsizkoala Aktif Bebek , sleepy , Molfix hepsi sızdırdı oğlumda her gece uyandırıp üstünü değiştirmem gerekiyodu, şimdi premium care kullanıyorum diğerlerine göre daha az ama yine hafta da en az 3-4 sefer sızdırıyo çözüm bulamadım 😒
Me_terve agacsizkoala Bende ne yapsam çözüm bulamadım şaşırdım artık sürekli elim belinde kontrol ediyorum uykusunda.Geceleri sürekli üstünü değiştiriyorum.Her sabah değişen çarşaflarda dahası