Gogo 11 ay 11 günlük bebeğimde hırıltı var hatta hor hor ediyor hava verdim dr ada götrcem muhtemel ama ilaçalr da iyi değil bebekler içşn doğal bişiler yağıyprmusnuz böyle duurmlar için
Mom078 Gogo 1 hafta ıhlamur içirdim fayda etmedi baktım uykuları bölünüyor Dr a yazdım bir şurup ve yastığına damlatılan damlalardan yazdı 3 güne geçti şükür birde olduğu odaya buhar Makinesi alın çok faydalı kuru havayı nemlendiriyor burnu da tıkanmıyor
Gogo Mom078 kalorifere suluk asyım ama öle bişide alabilirim o damlanın adı nedir her akşam kullanıyormusnuz
bself33 Mom078 aynı sorun bizdede var damla sprey hiç fayda etmedi ne ilerledi ne geriledi rica etsem hangileri olduğunu banada yazar mısınız ve kullanım seklinizi
Gogo Mom078 birde kaç aylıı bebeğiniz biz 11 aylıpız hiç şurup vermedi srekli hava verdik ventolinle birlkde bir ilaç
Esmasultan Göğsünü sıcak tutun hırıltı göğüs kafesinden kaynaklanıyor mazallah bronşite neden olabiliyor yattığı odaya kaynar suyun içerisine nane yağı damlatarak odayı ferahlatanilşrsinşz çok iyi geliyor birde ıhlamur içirebilirsiniz
Mom078 Gogo Hırıltı burun tıkanıklığı varsa damlatıyorum 2-3 damla yapıyorum cold mix buhar makinesine 1 damla damlatıyorum