MuhammedMusa Bu kusma ne zaman bitecek 😩 üç ay on iki günlük oğluşum elbise değiştirmekten bıktım artık. Gece uyurken kusmuyor zaten o zaman da kussa asla kilo almaz. Neyden oluyor bu kusma ne yapabilirim akıl verin ne olur 😕
Gamzeli2206 MuhammedMusa yeni doğan bazı bebeklerde olurmuş 6. Aya kadar kustu hatta ek gıdayı da kusuyırdu katı şeyler artık korkuyordum ama birde. Kesildi doktora gidin doktor mamanın içine bi toz veriyor o biraz hafifletiyor
Dorukkusunannesi MuhammedMusa benimde sizin gibi günde 5 6 kıyafet gidiyor gece kusmuyor bir cozum bulamadık ne zaman bitecek bilmiyorum
MuhammedMusa Söyledik doktora beslenme saatini kısaltıp daha az vermemi söyledi öyle de yaptım geçmedi on güne randevumuz var yine söyleyecem bakalım
Svgamore Benimde kızım 3 aylık 2 hafta boyunca kustu hemde günde kaç kere doktora götürdük reflü ya da idrar yollarında enfeksiyon vardır dedi, idrar yollarındanmış meğerse ilaç verdi 10 gün kullandım geçti. İhmal etmeyin illa bi sebebi vardır
MuhammedMusa Reflü olsa gece de kusar diye düşünüyorum ama enfeksiyon olabilir bi görünmek gerekir doktora
Ebrel MuhammedMusa fışkırır gibiyse yenidogan reflüsü vardır az az sıksık beslenicwk reflü yatagı alın birde doktor ilaç veriyor gaviscon ne kadar erken tedavi okadar erken bitiyor ayrıca beslendikten sonra hemen uyutmayın her öğünden sonra 10 dakıka dik vaziyette kucakta tutun
MuhammedMusa Ebrel fışkırır tarzda değil kesik kesik kusuyor reflü olduğunu düşünmüyorum işte dik pozisyonda besleyip bekletiyorum ama hep aynı
Ebrel MuhammedMusa bi an önce doktora gidin kusma enfeksiyon belirtisi aynı zamanda ateş ve kusma yapıyor