Emirin_Annesi10 Kızlar aşıdan sonra ne gibi farklılık gözlemlediniz çocugunuzda. Ateş oldumu? Birde bu aşı kolda iz bırakan aşı değilmi su toplayacak falan ?
DamlaTa Emirin_Annesi10 canım bebeğini banyo yaptır asıya götürmeden 3 gün su değmemesi gerekiyor. Ası bizde ateş huzursuzluk yapmadı. Kabuklanması 4. Ayda oldu şimdi 7aylık olmak üzereyiz kabuklanması atmaya basladı.
anne15 Emirin_Annesi10 bizde sorunsız gecirdik cok sukur. Evet iz bırakan ası . Zamanla şişcek incek sen ellemiceksin hiç
Kiziveannesii Her bebek farklı reaksiyonlar gösterebiliyor ne yazik ki birinin bebeğine çok fazla ateş yaparken birimin bebeğine yapmıyor su topluyor intihaplanıupr sürekli yaşını doldurduğunda bile kabuk atabiliyor
Emirin_Annesi10 DamlaTa bugun yaptırdım banyosunu canım. Kabuklanma aşıdan sonra olmuyor mu yani ben hemen oluyor sanıyordum
DamlaTa Emirin_Annesi10 yok canım olmuyor hemen. Bazen hiç iz olmuyomus hatta. 3. Ayında cok hafif pembelik vardı 4 ayda kabuk tutmaya basladı 5. Ayda iltihap gibi oldu şimdi yavas yavas geçiyor.