Bsrerkk Normal Doğumdan ne kadar sonra ağda yaptınız kızlar yada temizliğinizi nasıl yaptınız bikini bölgesi için
Sareem Bsrerkk doğumdan 3 gün önce ağda yaptırmıştım. Kuaförüme bi sonraki gelişimde belki biraz arayı açmış olurum demiştim malum insan çekiniyo fazla tüylenme olursa falan diye . Sorun yok dediği için kırkım çıktıktan 5 gün sonra gitmiştim
Bsrerkk Sareem bu ctesi doktor kontrolüm var dikişlerimin durumuna bakıcak 23 gün oldu Doğum yapalı e haliyle uzadı biraz doktora gitmeden nasıl temizleye bilirim jilette vurmak istemiyorum :/
Deletedmom58 Bsrerkk dış dikişim 5.günde düşmüştü zaten bir taneydi iç dikişlerimi bekledim 40 muayenesinde doktorum iyileştiğini söyleyince yaptırdım sende 40 muayenesinde doktoruna sorabilirsin☺️
Bsrerkk Deletedmom58 teşekkür ederim işte muayeneye gidicem öle gitmek istemedim temiz olsun istedim insan çekiniyor doktor bile olsa 😬
Deletedmom58 Bsrerkk Rica ederim☺️ Jiletlede hafif temizleyebilirsin bir kereden gürleştirme veya birşey yapmaz
Bsrerkk Deletedmom58 deneyeyim bakayım dış dikişlerim kapandı gibi ama tam değil enfeksiyon olmuştu dikişim açılmıştı ondan da biraz korkuyorum 🙄
Deletedmom58 Ağda da sıkıntı yaratabilir o zaman kuzum hiç risk alma boşver öyle görün zaten onlar dikişe bakar sadece☺️ Bsrerkk
Bsrerkk Deletedmom58 vay başıma gelenler normal Doğum kolay diyolardı birde 17.gün ayağa kalkabildim 23 gün oldu şimdi iyiyim çok şükür bide ağda sorunu çıktı 🤦♀️😊