Gamzeyup Hamilelikte 20 kg aldm ve bu kiloları lohusalıkta geri verdim. Daha sonrasında normal kilolarimda gitmeye başladı ve bir türlü toparlanamadım. Kıyafetlerimin hiç biri üstümde durmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sizce kilo alabilmek için ne yapmalıyım? Benim gibi böyle bir durum yasayan var mı?
Zeyyy Gamzeyup bende veremeyenlerdenim😬🤣 ekmek makarna ye meyve sebze aslında ac durma bol bol ye 🤣 işin şakası tabi de canım bi doktora görünsen belki iştah acıcı falan verir
miliaris Gamzeyup sizi rahatsiz edecek kadar kilo veriyorsaniz bir doktora görünün test yaptirin bence.
ntugbahas Gamzeyup 51 kilo ile hamile kaldım 59 ile Doğum yaptım şuan 46 kiloyum ve çok kötü duruyorum. Ne ekmekler ne makarnalar yedim. Fayda etmiyor alamıyorum
Karakiz Zeyyy bende veremeyenlerdenim n olck bu halimiz 😀dogumdan sonra verdim bi 7 kilo sonrasi kaldi 45 gun okdu dogum yapali
Cigdemkuzeyatasoy Bende öyleyim 66 yla doğuma girdim doğumdan sonra 50 ye düştüm hala da düşmeye devam ediyorum ne yiyorsam kilo alamıyorum bi türlü 😐
minikkizim Gamzeyup ayni durumdayiz. dogum kilolarimi verdim ustune kendi kilomdanda veriyorum her gun biraz daha. canim cok sıkılıyor
miliaris minikkizim sebepsiz kilo kaybinin altinda bir cok hastalik yatabiliyor, troid boZukluklari, hormonsal problemler,bagirsak sorunlari ve dahasi..ihmal etmemek gerek..aile hekimi bile yonlendirebilir sizi ne yapmaniz gerektigi ile ilgili..
alihakan Gamzeyup ben de aynen senin gibiyim sürekli kilo vermeye devam ediyorum. iştahım bi açılıyo oh diyorum kilo alıcam tekrar kapanıyor . yalnız yemek yemek istemiyorum birileri olunca yiyorum. gıcık bi şey