gyns Merhaba annişler.. Oğlum 7 ay 6 günlük ve bir kaç gündür desteksiz oturuyor.. Kısmı zamanlı ti yaptırıyorum.. Lazımlık almak istiyorum.. Kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir lazımlık var mı?. birde lazımlığın eğitici, müzkli olması gerekli mi?.. Düz olsa yeterli mi?.. Cevaplar için şimdiden teşekkürler🌸..
Hande gyns canım anlamadım 7 aylık ve kısmi zamanlı ney yaptırıyorsun ?? Ayrıca lazımlık sonrası için soruyorsun dimi ?
Nadiye gyns eğitici müzikli mi varmış neler çıktı valla. Ama bence alma. Çünkü tuvalette fazla oturmayı alışkanlık edebilir. Yarın birgün sıkıntı olmasın. İlerde tuvalette gazete falan okuyanlardan olabilir.hiç sağlıklı değil. Neasıl yetiştirsen öyle gider
Deletedmom324 KuzeyiinAnnesii bizimkinin aynısı olması gerektıgını okuumustum ben de. Lazımlıkta otururken oyun oynayabılırsınız. Oyalanmıs olur bu sekılde de
gyns Hande Tİ, Tuvalet İletişimi.. Sabah kalkınca ve gece yatmadan önce.. Bazen gündüz bez değiştirdiğimde.. Oturma becerisini kazandığından dolayı şuan için soruyorum😊..
gyns Nadiye Bende çok tuvalette oturması taraftarı değilim.. Öyle birisi olmsınıda hiç istemem.. Ama belim ağrıyır tutarken. Birde tam boşaltımjn sağlanması için istiyorum.
Fyzaeyll E bebekten klozet şeklinde aldık sifon sesi çıkartıyor kızım ona basmak için sürekli oturuyor. Düz birşey alın bence 😃