Slnuyar Neslihantrkk ilk bikac gün emzrmeden 5 dk önce ver emdir çok işe yarıyor duzenli kullan bnde yaradı ins sendede yarar
Neslihantrkk chuckymom bize bugün doktor önerdi hiç bişe fayda etmiyor inşallah faydasını görürüz. Nasıl kullandınız günde kaç damla
Neslihantrkk CemreKerem35 inşallah bizimde çözer 🙏 günde kaç damla veriyorsunuz. Benim doktorum beslenme sonrası dedi ama Bi çok yerde beslenme öncesi yazıyor
chuckymom Neslihantrkk Daha yeni almışsınız etkisini gösterecektir. Onun bi sınırı yok günde 64 damlaya kadar verilebiliyor, öyle doğal içeriği yani. Ben sabah ilk uyandığında veriyodum 4 damla sonra önemli olan açken, emzirmeden önce vermek 🥰
Neslihantrkk chuckymom Dr. Emzirdikten sonra dedi ama her yer önce yazıyor. Açken deneyeceğim çok teşekkürler 🙏
Yagizefeninannesi16 Neslihantrkk canım benimde kolik bebeğim için en iyi gelen damlaydı inan bütün damlaları denedim bu ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermişti rahatlamıştı bebeğim tabi bende
Neslihantrkk Yagizefeninannesi16 bizde bütün damlaları denedik ev damla dolu. Son olarak bunu deneyeceğim inşallah sizde olduğu gibi bizde faydasını görürüz. Teşekkür ederim 🙏☺️
chuckymom Neslihantrkk Emzirdikten sonra ne işe yarar ki doktorunuz yanlış bilgilendirmiş. Laktoz enzimi sağlıyor, sütün sindirimini kolaylaştırıyor yani. Ne demek rica ederim şifa olsun bebişinize🥰
Hayal-Esra30 Bende kullanıyorum. Emzirirken emzirmeden önce demişti doktorum. Şimdi mamaya geçtik mamanın içine damlat dedi.