ElanurSahin Arkadaşlar biz 10 gündür meme reddi yaşıyoruz ve bu yüzden her seferinde mamadan önce süt sağıyoruz ama gün geçtikçe sanki sütüm azalmaya başladı emmediği için. Bol su, İncir bulgur pilavı dereotu vs.. sürekli tüketiyorum ama hala aynı değişmedi. Bugün e bebeğin indirimleri arasında Promaltı gördüm hiç denemedim acaba alsam sütüm artar mı ? Kullanan arkadaşlara soruyorum sizin sütünüzde ne kadar artış oldu ?
serenaysimsek ElanurSahin ben promaltıda değilde maltanayı beğeniyorum. Hem tat hem fiyat olarak daha iyi geldi bana. Sütümdede artış oldu hep içtiğim günlerde. Aklınızda bulunsun oda bi seçenek olarak🌸
serenaysimsek ElanurSahin benim favorim şeftali ve armutlusu☺️ Sadesi ve ananaslıda güzel ama ben diğerlerini daha çok seviyorum☺️ Geceden sabaha göğüslerim doluyor içtiğimde☺️
Tubaeylul ElanurSahin ben gunde 2 kez iciyorum sabah aksam bebegime sadece anme sutuyle besleyebilecek kadar artti cok sukur
snr ElanurSahin gün aşırı içiyorum promaltı baya etkisi oluyo göğüslerim dolu dolu oluyo baya memnunum faydasını hemen fark edebiliyorsunuz
Suzanbke Ben 3 aydır düzenli kullanıyorum promaltı gerçekten çok faydasını görüyorum ama gün içerisinde zaten bişeyler yediğim için süt problemi yaşamıyorum gece yatarken içiyorum ayrıca promaltın cazip indirimleri de oluyor her ay ben 24 al 12 öde alıyorum 69.90₺ 🥰😊🌸👌🏻
Deletedmom324 Süper bir ürün. Bir de burada bir konu acılmıstı. Isırgan otu cayı diye. Cok arttırıyormus
ElanurSahin Deletedmom324 ısırgan ptu var aslında elimde ama tadı çok kötü ya içemedim mide bulandırıcı biraz 🙈 maltı deneyeyim dedim