Yani anlam veremiyorum doğduğundan beri uyumuyor çevremdeki tüm bebekler gece uykusuna geçerken bizimki geçmek bilmiyor dün son uykusundan aksam 5 bucukta kalktı gece 2 de uyudu uyanık kalma süresi 8 saat şaka gibi günde 2-3 saat uyuyor 2 kere toplamda 1-1.5 saat sürüyor her uykusu ama aksam uykuya geçmemiz baya eziyet sebebini anlayamıyorum diş mi dedim diş ateşi geçirdik 2 gün hadi onun huzursuzluğu atak mı dedim hayırndeğil hastamı oldu hayır oda değil tammam çevreyi tanıyor algıları açıkta benim bile içim çekiliyor yorgunluktan o nasıl yorulmuyor anlamıyorum birgün uyusa üç gün uyumuyor okadar tükendim ki çevremdeki arkadaşlarım falanda şaşırıyor artık çok yoruldum sizin verebileceğiniz tavsiye varmı?
duş masaj dualar uykudan önce yapılan standart her akşamki rutinlerimşz hep aynı sabah 8-9 gibi kalkıyor ama tövbe etmiş uyumaya sanki uyku düzenimiz bozulmasın diye kimseye gitmiyorum misafir kabul etmiyorum şu 1 yıldır ama bende bittim beee sadece içimi dökmek istedim artık okadar ağlıyorum ki bazı geçeler sabaha kadar ağlıyorum bir türlü olmuyor olmuyor kafamı duvarlara vurdum uykusuzluktan bi ara ben ne yaşıyorum diye.Gurbetteyim destek olcak kimsemde yok…