pandisko Sutlac11 Daha yeni aldım trendyoldan 189 tl ye eğer bime daha ucuz gelirse düşer bayılırım 😅😅
defne-2 Sutlac11 bndr aldım hazıranda dogum yapmıştım o kdr işime yaradı ki bebegim 3gun kuveze kaldı sagdım hep vurus olduguçin ızın vermediler al mutlaka cok kullanışlı cok memnun kaldım
pandisko Sutlac11 Ah bileydim böyle olacağını 🤦🏻♀️😄 Canım benim hem sütüm azaldı hemde meme reddi yaşıyoruz o yüzden almıştım ama makina iyi olmasına ragmen sütüm hala az 30 cc bile çıkaramıyorum makinada da elle de aynı durum
anne15 Sutlac11 içiniz cok rahat olarak alın. İlkte arkadasımınkini kullandım sonra geri vermem gerekti ona lazım olunca . Sonra denk gelince aldım ucuz zaten iyi değilse baska alırım dedim ama arkadasımınkinden cok cok iyi cıktı. Canın acımıyo hiç .
Myworldgirl defne-2 ben bugün aldım biraz sağım yapıp bırakıyor 2 göğüsümle bile çizgiyi geçmedi adet dönemi etkilermi süt gelmemesini
pandisko Zuhal1414 Emziriyorsan alma canım hiç gerek yok ben emziremiyorum oğlumda meme reddi yaşıyorum bide emmedikce sütüm gitti nerdeyse şuan da elle de sağsam pompa ile de çoğalmıyor sütüm 😞
Mlsldy Sutlac11 kullandım ve çok memnun kaldım fiyatı çok iyi bi önceki indiirmden 100 tlye almıştım deniyeyim ne kaybederim dedim mochi be chicco manuel pompam vardı bimdekini aldıktan sonra hiç kullanmadım onları.
Sutlac11 Mlsldy merhaba ürünü aldım ama çok canımı yakıyor ve içindeki plastik sürekli düşüyor ben mi yanlış yapıyorum acaba
Sutlac11 kvsigs merhaba aldım ürünü ama canımı çok yakıyor ve içindeki plastik sürekli düşüyor ben mi yanlış yapıyorum acaba
kvsigs Sutlac11 plastigi tam oturtun ve meme ucunu tam ortalayin benim gogsum çatlamısti o halde kullandim aci hissetmiyordum
Mlsldy Sutlac11 plastiği tam sıkıştırın. Vakumlamaya da önce masajla başlayın masaj süresini ayarlıyor sonra sağıma geçiyor. Göğüsleriniz alışana kadar kademe kademe çekişi arttırın. Ama mutlaka her sağımda masajla başlayın.