Zlhcyln_90 Arkadaslar 4 bucuk aylik bebeğim var 150cc mama iciyor ama 1 saat olmadan uyaniyo elini agzina goturiyo surekli gazdir diyorum gazini cikariyorum 2 saat olmadan acikiyo hipp kullaniyoruz mama var mi basina gelen ya cildircam
Oflu61 Zlhcyln_90 hipp diğer mamalara göre sindirimi rahat olduğu için daha çabuk acıktırıyor maalesef. 10,15 cc fazla yapıp verin bi deneyin belki rahat edersiniz
YasemiNYagmur1 Zlhcyln_90 Sma kullanıyorum gündüz 3 3’5 saatte 1 veriyorum gece de 5 saat uyuduğu da oluyor ben çok memnunum.
Zlhcyln_90 130 veriyordum 150 yaptim yok yine ayni hadi dedim 180yaptim yine ayni ya valla kafayi yicem cok da vermek istemiyorum kilosu sinirda ama ne yaoacagimi sasirdim anne sutu ister gibi surekli istiyo midesini bozarim diye korkuyorum
CansuveCan Zlhcyln_90 emzik vermeyi deneyin bence. Karnı toktur çünkü fazlası rahatsız etmesin bebeği
CansuveCan Biz Aptamil veriyoruz 2 saate bir 120 Cc içiyor. Demin 160 cc içti şaşırdım demekki bazen oluyor öyle 🤣
Atlasmomyyy Bende bebelac gold kullanıyorum memnunum 2 3 saat gece bazen 6 saat uyuyor 3 aylik max 120 cc içiyor. Zaten fazlasını da kusuyor. Hem gaz ve kabızlık sikayetiniz de azaldı bu mamaya gecince