EslemEva_23 yavrusununannesii yarım cennet hurması bir tatlı kaşığı pirinç unu bir tatlı kaşığı irmik cennet hurmasını catala ezin diğer malzeme ile birleştirin
Eternity yavrusununannesii Tuzsuz tereyağı ve bebek irmiğini kavurup su ekleyin muhallebi olsun, soğuyunca üstüne hurma püresini ekleyin
Cinarinn-annesi Yarım muz ve hurmayı rondadan gecirebilir icine pekmez ceviz katip yedırebılırsın yada bu dedıklerımı catalla ezerekte yapabılırsın veya kavalti olarak vermek istersen irmigi pisirip icine katip ceviz ve keciboynuzu vs ekleyebılırsın
Birgul yavrusununannesii ben o aylarda ceviz tarcin baslamistim.sarimsak rendesi varya minik onunla rendeliyorum kolay oluyor.yulaf ununu pisirp hurmayi blendrdan gecirip icine ceviz pekmez koyablrsnz mesela
Cinarinn-annesi yavrusununannesii ben verdım canım sende üc gün kurali ile dene once bi cay kasıgının ceyregi ver ıkınci gun bi cay kasıgı yarısı ücüncü gün tam bi cay kasigi kat baktın bisi olmadi bi tatli kasigi kat corbasına katabılırsın yogurduna katabılırsın muhalebesine katabılırsın 6 7 ceviz rondodan geciriyorum toz halıne getiriyorum kapali cam kavanozo koyuyorum ordan kullanıyorum
Bgmyzc yavrusununannesii bizde 8 aylık olacağız bende denemek istiyorum ama daha hiç vermedim 3 gün kurulı ile ver canım istersen 1 gün 1 çay kaşığı 2 gün 1 tatlı kaşığı 3 gün 1 yemek kaşığı baktin bişey olmuyor o zaman karışımlar yapıp verebilirsin ben en çok yulaf tozu kullanıyorum meyvelerle karışım yaparken ceviz ve pekmez(şekersiz katkısız)