Rzgr Iyi aksamlar anneler. Bebislerinize kullanip memnun kaldiginiz bitkisel icerikli yutulabilir markalari paylasirsaniz sevinirim.. 2 yastan once dis macunu onerilmiyor seklinde yorum yapmazsaniz sevinirim😊
Mom19 Rzgr 2 yaştan önce diş macunu önerilmiyor.😴😂Ne yapım adım linçciye çıktı soylemesm olmazdi.Üstte kalsın postunuz.
doganinannesi Rzgr kızım 25 aylikk daha öncesinde kullanılır mı bu ürün bilmiyorum ama bugün naturalive marka sipariş ettim içeriği temiz fiyati uygun
Mom19 Rzgr Rica ederim.Benim kızımda şuan 2 yasinda bende henüz kullanmaya başlamadım.Yemek harici herşeyi yiyor.👀👀👀
Wolverine 2 yaş öncesine diş macunu mu varmış 😳🧐 bide hem var hemde onerilmiyor muymuş? Teeeee allam neler ogreniyorum
Rzgr Wolverine evet bitkisel icerikli yutulabilir dis macunlari var. Oglum 21 aylik dis fircasi kullaniyor macunsuz aslinda ama dislerinde sararma ve ilk azi disinde siyahlasma farkettim. O yuzden kullanmak istiyorum. Ama cok cesit var. Belki dedim kullanan vardir🤷♀️
Wolverine Rzgr öğrendiğim iyi oldu bir kaç postta gördüm, d vitamini yada kan damlası yapıyormuş dişlerde renk ama ne derece doğru bilmiyorum.
Rzgr Wolverine kullanmiyoruz ki artik vitamin. Yemekte yemez dogru durust. Paketli gida seker cikolata yemez. Eline veririm yine de yemez. Anlamadim neden oldu.
Mom19 Rzgr Ben hamile kalınca emzirmeyi bıraktım 23 aylıkken hala düzgün yeniyor.🥺 Bu arada e bebek rocs ve jack and jill su ikisini kullananlar varmış bende bı bakayım ☺️☺️
Rzgr Mom19 darisi basimiza insallah. Bende baktim google da biraz baya marka var. Ondan bi sorayim dedim belki vardir kullanan. Memnun olduklari bir marka.