dlkgndgn Merhaba, 2 ay önce 14 günlük bebeğim var. Önceden sütümün olduğunu anlıyordum sağınca iki göğüs 200 ml üstü çıkıyordu. 2 gündür 70 ml az çıkıyor. Ne yapmam lazım. Başına gelen var mı 😭
Prens_annesii dlkgndgn kuru üzüm hurma kuru incir kuru incirin hoşafıda güzel oluyo bol su ve no stres 🙅🏻♀️🥰
Mervesb dlkgndgn bnmde oyle 21 gunlk kizim vr. Ilk zmnlr sutum iyiydi iki hftadr azaldi 80 ml amca ckyo onuda veryrm yiyo ztn gce bzn, mama veriyorm mecbur bnde ne ypcm bilmyrm ama bnmki strestn gtms olabilr cok sknti strese grdm agladm hergun bde sut toplnmsi cok olyo bnm
Betim dlkgndgn regl olduğunuzda biraz azalıyor sonra tekrar artıyor güzel beslenin 3 saatte 1 önce sağ göğsü 3 dakika uyarın sonra sağın toplam 15 dakika. Aynı şekilde sol göğsü sağın ., düzenli sağımda artar
dlkgndgn Mervesb bende süt kanal tıkanması oldu, sonra da azaldı böyle. Herşeyin hayırlısı. Şimdi bir şey okudum onu yapıyorum sende yap istersen. power pump diye bir uygulama 10 dk sağ göğüs sağ 10 dk sok göğüs 5 dk dinlen bu uygulamayı 3 kere yapıyorsun.
dlkgndgn Betim regl olmadım henüz 😞 evet sağmaya başladım, inşallah eskisi gibi olur. Teşekkür ederim 🙏🏻
Betim dlkgndgn üzülmeyin düzenli sağımda artıyor ben tecrübe ettim oyüzden bu kadar kesin konuşuyorum