gamze1 bende aynı acıları yaşadım kabir azabı gibi birşeydi 8aylık hamileyken hastanede yattım atak geldimi gidim öleyim diyordum oderece zar zor bebegim 4aylık olana kadar dayandım ama cok kilo verdim hamileyken bile kilo verdim, bol bol su iç hareketsiz kalma yaglı çikolata hamur işi yeme, hamileyken 2 ay sırf çorbayla beslendiğimi bilirim sende öyle çorba sebze tarzı ye yemeklerine 1yemek kaşıgından fazla yag koyma canım bu şekilde biraz idare edersin ama iltihap için antibiyotik kullanman gerekebilir. Genel cerrehiye bian önce gözlük derim. Ben devlet hastanesinde oldum tanıdık vardı hiç sıra beklemedim ve Allaha şükür amilyattan çıktığımda hiç narkoz yemiş amilyat olmuş gibi değildim 1gece kaldım ertesi gün evime geldim ve bebegime ben baktım herşeyiyle. Hiç ama hiç ağrım olmadı sadece öksürürken falan biraz oluyordu. Mühim olan iyi bir doktor bulup amilyat olmak basit bir amilyat ama işi bilmeyen doktor olursa sıkıntı. Burda Bi arkadaş vardı oda aynı şekildeydi doktor amilyat ederken taşlardan bikaç tanesini kanala düşürmüş kızcagız çok çekmişti. Rabbim şimdiden bol bol şifa versin sana..