Melek-3434 Kızlar bebeğim 3 ay 15 günlük meme ve mama olarak gidiyoruz mamadan sonra su veriyorum. arasıra ama bugün su içince baya bir kustu öncedende kusardı ama bu kadar değil dizinde böyle oluyormu
Melek-3434 Altunayin_annesi 2 çay kaşığı veriyorum genelde Onuda kusuyor bugün bir tık fazlaydı ama su
Leylakrbv Melek-3434 bebekler mamadan sonra susarmış benimde oğlum 4 aylık bende su veriyorum ama biberonla veriyorum hiç kusma olmuyor biberon mu deneseniz bide
Altunayin_annesi Melek-3434 az az deneyin belki cok oldugu icin oluyor yemekten once ve sonra mutlaka ustten gazini cikarin 20 dk dik tutun fazla haraket ettirmeyin
Melek-3434 Leylakrbv canım normalde kaşıkl veriyordum dün biberonla verdim böyle oldu siz suyu ısıtıpmı veriyorsunuz yoksa normal mi veriyorsunuz
Melek-3434 Altunayin_annesi bu aralar hep kusuyor zaten çözemedim bir türlü dikkatte ediyorum ama gazını çıkardıktan hemen sonra kusuyor genelde emsede mamada içse aynı
Melek-3434 Altunayin_annesi evet artık ne bana ne bebeğime kıyafet yetiştiremiyorum her taraf kusmuk lekesi bitsin artık hayırlısıyla kusması
Melek-3434 Woody reflüsü yok mamadan olabilir çünkü bebeğim iştahlı tok olsada istiyor sonra kusuyor fazlasını