Milamoms 8 aylık 1 günlük anne baba dede mama meme hiç bir kelime yok mutlu oldugunda çığlık atıyor kahkahali gülüyor hepsi bu ağu bile yok neden böyle he TV telefon da yok arkadaslar ama sinirimi bozan ne biliyor musunuz arkadaşlarımın çocukları var TV karşısında çocuk bana diyo ya 🙄
Wolverine Milamoms zaten bu kelimeleri bu ayda bilinçli söylemezler bu dönem babildama dönemi. B,m, p, d ile başlayan sıralı hecelemeler yapılsa dahi bunu bilinçli yapmaz, yavaş yavaş bababbaa mamama sıralama yapmaya başlar endişelenme🍀
hunilimomm Milamoms her bebeğin gelişimi bir olmuyor maalesef durup durup birden konuşan bebekler var bunlar icin biraz sizin de gayretiniz önemli mesela ismini söylediğimiz de bakıyor mu? Yada bir tepki veriyor mu ama muhakkak ismi ile seslenmek gerekiyor onunla sürekli konuşmak biseyler anlatmak zeka kartlari örneğin bunlarla uğraşmak emin olun onun icin daha faydalı oluyor ha demiyorum ki size iki gün konuştunuz hanı demeyin uzun zaman tekrarlayın şarkı söyleyin yavaş yavaş olucaktir 🥰 aklıma gelen bunlar arkadaşlarım daha fazla yardımcı olur belki
nursocum Milamoms canım çok normal niye kafana takıyorsun benim annem 4 yaşında yürümüş mesela geçte konuşmuş şuan hiç sıkıntı yok akışta kalın bence
Milamoms hunilimomm tabi ismini söylediğimiz de bakıyor zeka kartları sesli kitaplar hepsini aldım o kadar hassasım ki gelişimi konusun da iş yaparken bile konuşuyorum onunla
Milamoms nursocum arkadaşlarımın çocukları arasında hep ya 1 ay küçük ya 3 ay büyük hepimiz aynı sene yaptikta 😁😁😁 onlar baktım hepsi bı baba bı mama dedim bizimkinde niye bişey yok 🙄
Julijuli Oğlum 1 yaşında anne baba mama dedi bence siz de endişe etmeyin konuşur yavrunuz daha erken.
Sumeyyem Arkadaşlar benim oğlum da 19 aylık daha değişik kelime yok gel bebe mama emme baba dede anne aba bunlar var
Bahar_12aras Milamoms çocuklarımız aynı gün doğmuşlar demek ki Bizimki de bi ba ba ba sevdası tutmuş söylüyor Bazen çizgi film izletiyorum ben Diğer gelişimi nasıl oturma emekleme
Milamoms Bahar_12aras gelişimi normal oturuyor emeklemeye de çalışıyor yavaştan dönerek geziyor bütün eve bitek konuşma yok
asyali Milamoms ben sürekli şarkı söylerim mesela uyduruk uyduruk bez degisiriken kahvaltı hazırlarken ne bilim hoplayıp ziplarken bence ise yarayabilir ritmik şeyler hoşlarına gidiyo bu pıtirların 😍