Zeynonunannesiiiii HappyKids çok çok önemli bir konu özellikle sarılık geçiren bebeklere bakılması lazım. İnşallah bütün anneler okur,
Gari_de_Gari Zekzek yoo bende bayanım bende de var.6 yaşındayken çıktı bu hastalık.. Yanlış hatırlamıyorsam Akdeniz anemisi ve en sık erkeklerde görülen ve bayanlarda taşıyıcı olan bir hastalık olarak biliniyor fakat bizlerde de görülebiliyor😒 dikkat etmek lazım
Gari_de_Gari Handeay7 sen saçını boyatıyor musun ?? bana bir doktor favizim hastası saçına boya kullanmamalı diye sık sık tembih etmişti .. merak ettim
Gari_de_Gari Handeay7 bana demişti ya test falan da olmadım ama uyarmıştı bende merak ediyordum açıkçası bu hastalıkta olup boyayan var mı diye 😊 gerçi favizm li bir tek ben varım sanıyordum da 😂
defnesmomm Esra15-1993 balkabağı, sakız kabak, havuç, patates, elma, armut, alerjisi yoksa ev yoğurdu
Handeay7 Gari_de_Gari 🤭 malesef çok sayıda insan var benim etrafımda. Siz nerelisiniz bilmiyorum ama ben Antalya’lıyım ve bu bölgede coook var favizm hastası.
Gari_de_Gari Handeay7 ben Manisa/Akhisar bir ben varım sanırsam çünkü hiç duymadım.. bazı doktorlara favizim diyince bilmiyorlar uzun uzun anlatıyorum 🤦♀️
Gari_de_Gari FaviZm hastası olup saçlarına perma yaptıran var mı??? Bir zararı olurum ?? bilgisi olan var mı??