Seviye_0909 Arkadaşlar merhaba henüz 1 aylık ikiz bebeklerim var sütüm çoğu zaman yetersiz geliyor 2 3 saatte sağdigim zaman 60 CC falan geliyor ve bu ikisine imkansız yetmesi sadece birine bile yetmiyor günde sadece 2 kere falan süt verebiliyorum geri öğünler de sırf mama bu kadar mamanın bi zararı olur mu böyle annelerimiz var mı nasıl yapıyorlar merak ediyorum
ikizlerim Canim oncelikle ikiz kizlarim var benim bir ay sutum sadece 20 cc geliyordu ki bazen hic gelmeyede biliyodu iki memeden suan 5 ayliklar emziriyorum geceleri gunduzleri mama takviyeli gidiyorum yaptigim sey once meme sonra mama verdim her ogunde ilk olarak saatimi atarladim 3 saatte bi emzirdim 2 de olabiliyordu bazen bunu 4 ayliga kadar yaptim cok isime yaradi benim uzuntuden kesilmisti sen bol bol emzir uyuadan once uykudan sonra articaktir mamayi biraz daha az yiyeceklerdir ve ben ilk 3 hafta siringayla mama verdim
ikizlerim Evet suan yine mama takviyeli gidiyoruz ama artti sutum once meme sonra mama verin soyle ben tek baktigim icin yemek yeme firsatim pek olmuyo eger yaninizda biri varsa surekli sut yapan seyler yerdeniz dahada artacaktir benim yedigim ictigim gun cok oluyo yemedigim gun az birazda yapi meselesi
Seviye_0909 ikizlerim evet haklisiniz var yanımda annemle bakıyorum bol su içiyorum yemeye çalışıyorum herşeyi ama bakalim hayırlısi tesekkurler canim sagol yardımın için