KaktusSeverAnne_11 Maalesef ki bezden çıkıyor bazen ve hemen yıkadığım halde yine leke kalıyor unibaby kullanıyorum yıkarken de çıkarmıyor sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz şeyler var mı acaba ?
Annesininpamuguzeynepelif KaktusSeverAnne_11 once elimde sabunla ve soguk suyla yikiyorum, sonra makineye atiyorum, malesef baska turlu bende cikaramiyorum, beklerse o da ise yaramiyor hatta..
Btl_abr Kirpapatyasi1 bende Babyme kullanıyorum geçiyo Leke olduğunda hemen bununla yıkıyorum laboda hemen geçiyo sonra makinada yıkıyorum
elfozyil KaktusSeverAnne_11 sabun ile önce elinizde bulunduğu alanı yıkayıp sonra makineye atabilirsiniz :) gayet temiz oluyur
asyali KaktusSeverAnne_11 bekletmeden önce elimde citiliyorum.atletse önce çamaşır suyuyla elimde ykayip sonra makineye atıyorum
yamacalimoms valla 60 derecedede yıkadım beyaz sabun ve elimle de citileyip attim naparsam yapayım tam çıkmıyorlar Mübarek sarı gıda boyası gibi 😆
AgentMom KaktusSeverAnne_11 beyaz sabunla çitile makineye at hemen çıkıyor. Başka hiçbir deterjan çıkarmıyor
hulya1406 KaktusSeverAnne_11 azıcık aspirin sıkın sonra beyaz sabunla hacişakirle çitileyin sonra bebek deterjanınız neyse onunla makinada yıkayın çıkıyor.Bişey kalmıyor.Ben denedim.
Ankakusu35 KaktusSeverAnne_11 canım ben kaka bulaştığında fairy bulaşık deterjanı ile akıtıyorum makinada çıkıyor böylelikle