Oznur911 Smilac alerjik maması elimde mevcut normalde tanesi 100 tl ben 75 TL’den veriyorum isteyen olursa yazabilir
Duhainan Oznur911 yoo merak vermedi yani sevaptır hayırına karşıdan ödemeli verebilirsiniz çok ithiyacı olan insanlar var bende aldım mama hastaneye yattı bebepim hastanede birine verdim daha bi kere içmişti sevaptır sadaka niyetine
Oznur911 Duhainan ben de zorlanarak aldım eşim işten çıkmış sen kimin ne durumda olup olmadığını nerden biliyorsun
Duhainan Oznur911 tamam da aldın geçti sonuçta onu yemediyse şuan başka maması mutlaka vardır , ay tamam sensin ne diye cevap veriyosam sanki biz zenginiz de bizde zorlukla alıyoruz
Oznur911 Duhainan sanane ya sanane bende sana oturup cevap veriyorum git al sevabını yap sanane benden ya sana mı düştü derdi
Oznur911 Duhainan akıl sağlığınızı bi doktora gösterin iyi olmadığınız çok açık Allah yardımcın olsun
Duhainan Oznur911 yok canım sana laf yetiştiremem ben sen rahat ol 100 tl lik mamayo 75 e satcan kargosu da 20 tl dir aynı paraya kim alır bak işine ya