Gunesli2020 Kızım 10,5 aylık 9. Ayında aşıya çağırmadı sağlık ocağı. Ne aşısı yapılıyor tam olarak? Yaptıranlar veya bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
Maviay Gunesli2020 Kızamık aşısı. Biz olacaktık hemsiremiz aradı ama ben erteledim biraz, bebeğim rahatsiz diye. Hemsiremizde iyileşsin o zaman yapariz dedi.
GunesliHayat Gunesli2020 13 aylık kızım da 9.ayda aşı olamadı.kızamık aşısı on zamanda tedarik edilemiyordu çünkü.1 yaş aşısının içinde de kızamık olduğu için bizde 1 yaşta yaptırabilmiştik.
Ozlemefe38 Gunesli2020 5 gün once oldul 9 ay bitiminde koldan kizamik asisi birde parmaktan kan alip degerlerine baktılar
Gunesli2020 Maviay anladım başka zamanlarda da yapılabilir demek ki illa 9 da şart değil. Teşekkür ediyorum
GunesliHayat YigtnAnnesi sizin bağlı bulunduğunuz sağlık ocağının elinde olduğu için olmuşsunuzdur.şuan çoğu sağlık ocağında 9 ay kızamık ve 1 yaş su çiçeği aşısı yok malesef.
GunesliHayat YigtnAnnesi ya da belkş yavaş yavaş gelemyr başlamıştır kızamık.ama benim kızım 1 yaştaki su çiçeğini de olamadı malesef.
Gunesli2020 Ozlemefe38 teşekkürler ben de yarın arayıp sağlık ocağını hemşiremize bi danışayım. Kan alma işini kendi dr umuzda yaptırdık rutin değerlere bakıldı sanırım ona ihtiyaç olmaz ama aşı varsa ben yaptırmak isterim tabi🙂
Ozlemefe38 YigtnAnnesi bizim ebemiz istedi ve degerleri guzel cikti yinede kan damlasi yasina kadar devam et dedi