ikikizannesi mrb kizlar kizim 2 aylik 5500kilosu sleepy 3 no bez kullaniyorum ama azicik kaka yapsa bacak kismindan tasiyor sizlerde ayni durumu yasiyormusunuz oncesinde molfix kullandim oda kucuk kaliyor bacaklarini sikiyor belini karnini ortmuyor gbi geldi
Aysederen51 ikikizannesi bizde 2 aylıgız kılomuzda sizinki ile aynı ama 2 numara kullanıyorum ben gayet rahat oluyor tasma vs de yapmıyor
nurayuzun ikikizannesi kıızm 3 ay 18 günlük 6 kilo bmde 3 numara kullanıyorum öyle bir sorunum olmadı hiç
ntugbahas ikikizannesi sleppy de hep taşma sızma sorunu yaşadık biz. Can bebe ye geçtim hiç bir sorun yok 👍🏻
Mihranur ikikizannesi kizim 2 aylık dogdugunda beri sleepy kullaniyoruz suan 2 numara kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık hic
ikikizannesi Aysederen51 2 denedim kucuk oldu gbi geldi bnde rahat etsin diye 3e gectim ama neden tasiyor gevsekte baglamiyorum buyuk geldgnide dusunmuyorum bilemedim
Sareninannesi Sleepy doğal diye aldım pişman oldum hem geçiriyor hem pişik yapıyor. Primaya geçtim mecbur
ikikizannesi Sareninannesi en basta bnde prima kullandim pahali geldi molfik el kadar minicik sleepyden memnunum ama sızdırıyor bulamadim bebisimin popisine bez
Kbrakurt ikikizannesi bağladıktan sonra bezin bacak kısımlarını dışa doğru açıp düzeltin. Sorun biraz azalır belki ben öyle yapıyorum.
Elifirem Bizde 5 aylığını doğduğu u andan beri sleepy kullanıyorum ve çok memnunum. Sızdırmada yapmadı şğkğr pişik de yapmadı ki alerjik bir cildi var kızımın ben sleepy tavsiye ederim
ikikizannesi Elifirem bnm kizimda alerjik pyuzden cok sik degistrrm altini hemen pisik oluyor cunku kucuk oldgndan kakasi civik henuz bi kac kez bu tasma sorunu basima geldi gevsek mi bagliyorum acaba ben
DamlaGoktug Benim kızımda 5200 bende sleepy kullanıyorum 3 numara 4 9 kilo 2 numara baya küçük geldi bizede bezin yanındaki kısmı iyice açarsanız taşma olmuyor.
DuyguYldz ikikizannesi bende kullanıyorum şuan 3 numarayı bel kısmı biraz büyük geliyor ama diğer numara bacak arasını sıkıyor bende biraz karnına doğru çekip öyle bağlıyorum acaba gevşek mi bagliyorsun ben bu zamana kadar 2 kez çıktığını gördüm onda da o kadar çok yapmıştı ki çıkması normaldi