KuzeyBaturunAnnesi Merhaba hanımlar, Oğlum 45 günlük bugün farkettim saçlarının dibi sanki kepek olmuş😔 başına gelen varmı varsa bişey önerebilcek misiniz
Fg50 Pul pul böyle demi cnm aynı dert bnm bebeğimde de var bende bekleyim burda ama sanırım anne sütünde eksik bi vitamin var galiba çünkü kendi saçlarımda da kepek değilde pul pul döküntü oluyor
Minnaktosbik KuzeyBaturunAnnesi benimkide 45 günlükken olmuştu kepek sandım butun kafasına yayıldı bebeklerde genelde oluyor YouTube videosu var saf zeytinyağı ile az biraz karbonatı karıştırıp banyodan yarım saat önce kafasına sür yumuşak şekilde okşar gibi banyosunu yaptırdıktan sonra tara geçer zamanla mustela konak şampuanı var ben onu kullanıyorum doktorum şampuandan olduğunu söyledi değiştirdim mustela kullanıyorum şuan
KuzeyBaturunAnnesi Minnaktosbik ya öylemii bende doğal zeytinyağını deneyim.ilk gübnden itibaren şampuanı aynı ama bilemedim ve teşekkür ederim😇
Minnaktosbik KuzeyBaturunAnnesi siz bı bakın internetten bebeklerde konak diye zaten direk gelir YouTube video var onu izleyin çünkü çocuklar çok hassas oluyor birde bıngıldagi olduğu için dikkat edin videoda ayrıntılı anlatıyor ☺️