Acelyannesi Merhaba anneler kızım suan 20 numara giyiyor gelişimi hızlı bir çocuk değil yaza Ayakkabı almak istiyorum Nike sandalet sunray modellerden 21 numara olur mu 22 mi almalıyım Nike galiba bir beden küçükmüş
Mustafacinar_01 Acelyannesi oğlum Nike sporda 26 giyerken sandalette 25 giyiyordu sandaletin kalıbı büyük bence
Woody Acelyannesi ben de düşünüyorum ama şans işi. Elde de kalabilir. Tavsiyem takip edin fiyatları. indirim oluyor modellerde. Yaza dogru alın
CemreKerem35 Acelyannesi Sandalet giymesine daha 6 ay var kaç numara büyür ayakları kestiremezsiniz bence çünkü ayak büyümesi beden gibi değil . Biz günlük kullanım için spor ayakkabı aldık çocuk 1 ay giydi ve ayağını sikmaya başladı elimizde kaldı 🙄 yaza doğru almak en doğrusu şu an sizin için .
Mustafacinar_01 Acelyannesi çok rahat yazın spor ayakkabı 2-3 kere ancak kullanmışızdır kendisi alıp getiriyordu bunu giycem diye 😊 oğlumun ayakları büyük olduğu halde 1 numara küçük kullanıyoruz sandalette ama deneyerek almanız daha iyi olur