Kızlar dün 3 yaşındaki oğlum sandalyeye çıkıp dolabın üzerindeki şuruba ulaşmış almış ulaşamasın diye dolabın üzerinde tutuyordum ama ulaşmış bir şekilde ben görmeden dolven şuruptu Allah’tan dibinde vardı birde birazını yere dökmüş bir kısmını içmiş ama ne kadar içti görmedim en fazla içinde 3-4 kaşık vardı ama yere dökmüş tabi hemen panikledim babasını aradım neredesin diye oda 112 yi ara sor ona göre hareket et dedi kilosunu yaşını vs sordu oradaki doktor konuştuk bir sıkıntı olmayacağını hastaneye gitmemize gerek olmadığını söyledi bunları anlatmamdaki sebep buradaki bazı anneler acil birşey olunca hemen buraya yazıp sanki buradaki insanlar doktor müdahale edebilecek gibi düşünüyor işte hastaneye gidemiyorum uzak vs bana fikir verin deyip dermanı burada arıyorlar belki akıllarına gelmiyor bir problem olduğu zaman 112 yi ararlarsa (tabini 112 yi diş çıkartıyor gazı var gibi durumlarda değil gerçekten acil bir durum varsa arasınlar) hemen nasıl müdahale etmeleri gerektiğini öğrenebilirler vakit kaybetmezler