Meltemeymen34 Merhaba kızlar bebeğim 3 ay 2 günlük son 1 haftadr ellerini agzından çıkarmıyor elleriyle kavga ediyor resmen kucağıma alıyorum yüzüme saldrıyor tuttuğı gibi emmeye başlıyor salyası akıyor acaba nedendir ?
Agustosbocegi Meltemeymen34 😂😂 korkma bi donem boyle biz 2 aylikken basladik 3bucuk aylik hala ayni zaten doktor kontrollerde bu ayda bunu yapacak falan diyodu
Nzdl Meltemeymen34 Benim bebeğimde 3aylik eli agzindan çıkmaz yüzünü hep çizdi eldiven takınca ağlıyor emmek istemiyor bu dönemde böyle oluyormuş minikler
KYB Meltemeymen34 bizimki 4 Aylık oldu hala öyle. Çok normal yaptığı, diş çıkma sürecinin de başlaması bu aslında ama aylar sonra anca çıkıyormuş 😇
Meltemeymen34 Esraarass ya mahvediyor kendini deliriyor resmen kimisi diş çıkarıyor diyo Ama daha küçük değilmi diş çıkarmak için
Mom17 Meltemeymen34 aynı benım bebek 😌 3 aylık oldu ama 2 3 haftadır el agızdan cıkmıyo iki elını bırden sokmaya calısıyo hatta agzında emzık varken bıle elını sokmaya calsııyo salya desen var :) ama diş yerlerı olusuyormus diyolar
yyaseminsahinn Meltemeymen34 benim oğlumda 3ay 2 günlük ve aynı durumdayız bildiğin kazağı hep salya o derece oluyor mecbur değiştiriyorum eli ağzında emziğini diliyle itip ellerini ağzına sokuyor çok sevimli oluyo bayılıyorum o hallarine 🥰