Cinaralim2018 Iyi geceler Anneler... 2 Aylik bebegimin saclari cok dökülüyor nerdeyse kalmadi gibi bu normal mi yenisi gelir mi yoksa sagligiyla ilgili bi sorun olabilir mi allah korusun??
Balannesi Cinaralim2018 Simsiyah saçlarımız vardı hepsi döküldü keltoş oldu 😂 Şu an 9 bucuk aylık sarı kafa bir oğlum var🕺🏼
Mybaby Cinaralim2018 benim oglumda da 2 aylikken dokuldu bir haftaya kel gibi bir sey oldu. Simdi 4 aylik ve yeni saclari cikdi hic kellik yok sukur Ve yeni saclar dokuldukden hemen sonra cikdi.
Ecrnsutnlk 5 aylık kızım var doğduğunda saçlıydı ne güzel sonra az az da olsa döküldü şimdi baya çok dökülüypr yatağı hep saçlarıyla dolu normal ama korkma yenisi gelir
Asminim Tabi normal o saçlar dökülüyor yerine yenisi çıkıyor, biz 1 haftalığına sıfıra vurduk öyle bişey olmadı ama ilk çocuğunda yaşadım
Sebosss Benim kızımda 10 aylık başta dökülmedi fazla ama şimdi çok dökülüyor yatağı saçlarla doluyo tararken falan da hep dökülüyor bide kızım çok çekiyor saçını bizim saçımızı da çekiyor bende üzülüyorum dökülüyor diye😔 yerine yenisi gelecek sanırım bebeklik saçları dökülüyor
Asli91 Cinaralim2018 normal 😊 kızım simsiyah saçlı doğmuştu. Sonra döküldü kel gibi kaldı. Peşten sarı saç çıkardı şimdi o saçlar yine koyulaşmaya başladı 6.ayında.