SEN 1 aylık bir oğlum var ultrasyon kalcasin da sorun çıktı ve çift bez kullanmamızı önerdi doktor. Başına gelen var mı inşallah düzelir 🤲
denizsn SEN bir arkadaşımın başına geldi 2 bez üst üste bağladı Bir yada bir buçuk ay sonra düzeldi. İçinizi ferah tutun 🙂
sonsuzmutlulukkk SEN düzelir doktorun dediğine uyun ileri derecede olsa direk ortez kullandırır doktor inşallah bı ay içinde meyvesini alırsınız
urazinannesiii SEN canım bizim de başımıza geldi çift bez kullandık dün kontrole gittik çok şükür düzelmiş korkma düzelir
Deletedmom14 SEN bizede öyle dediler. Ama erken çektirdiğimiz için tam oturmadigini düşünüyorum ben .yinede çift bez taktım, sonradan pişman olmamak için. 2.5 aylıkken tekrar çektirdik oturmuş dediler.sizinde öyle muhtemelen .2.aydan önceki sonuçlar doğru çıkmıyor bence
SEN Deletedmom14 olabilir küçücük sonuçta daha yeni yeni herşey oturmaya başlıyor sonuçta ama pişman olmamak her ihtimale karşı ne diyorsa doktor onu yapıyoruz
Lina_123 SEN kızım 3.5 aylık bizde aynı sorun çıkmıştı bir ay düzenli çift bez kullandık düzeldi asla kundak yapmadık düzenli kullanırsanız düzeliyor Allah’ın izniyle
SEN Lina_123 inşallah bende hiç kundak yapmıyorum başladık bizde çift bez kullanmaya inşallah geçer bizimkide
Reynizz Hiç kaygılanmayın bizimde şüphesi vardı çift bezle toparlanıyor merak etmeyin Allah’ın izniyle
ssevval merhaba canım bizim de kalca da sorun vardı ortopedi doktoru cift bez kullan dedi 2 ay cift bez taktik kundak zaten yarim yapıyorduk, 1 ay sonra düzelmişti. hic merak etme insallah düzelecek. gelisimi devam ettiği icin öyle oluyormus
Mira25 SEN düzelir canım sen doktorun dediği gibi çift bez bağla benim kzımın 3 mm açıktı alçıya alındı düzeldi demekki çift bezle düzelir muhtemelen yenidir erkende o geçer merak etme annesi ayaklarını ayrık tutmaya çalış oldukça uyuyunca arasına kalın havlu katlayıp koyun