Brothermoms Kızlar spiral ile korunuyorum taktıralı ⅞ ay oldu. Normalde üç gün önce regl olmam lazımdı ama olmadım lekelenme oldu çok az. İki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Netten bakınca olabilir diyo. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba?
Annesirintugceuzun Brothermoms Bende de spiral var. Geçtiğimiz ay benimki de gecikmişti ama sonra oldum. Mevsimsel olabilir. ☺️
Brothermoms Annesirintugceuzun kaç gün gecikmiştiniz. İki çocuğum var zaten o yüzden çok korktum test yapınca rahatladım ama Google da yazanlara bakınca korktum
Brothermoms Annesirintugceuzun hamile değilmişim çok şükür oldum regl. Ayy üzerimden yük kalktı sanki. Sağolun sizle konuşunca rahatlamıştım biraz. Şimdi vakit bulabildim yazmaya. 😍
Cilekkokuluoglum_12 Bende de sprial var bazen 1 ay gecikmişliğim var kaç seferdir ama eminn değilseniz kan testi verin
Brothermoms Cilekkokuluoglum_12 iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bir gün sonra da regl oldum zaten
Brothermoms Aylingksu kendini kasmazsan eğer zor değil. Benim iki kere kaydıği için 4. Kez taktırdım. 7 ay falan oldu işte taktıralı