Sulegorkem Meraba hanımlar hurmanın bebeklerin çok sağlıklı olduğunu söylüyorlar 7 inci aydan itibaren sorum şuki benim kızım 8 bucuk aylık püre halinde hiç birşey yemiyo herşeyi taneli yiyor en başından beri doktor tavsiyesi üzerine püre halinde herşeyi öğürüyor ve yemiyor kudus hurması vermeyi deniyorum ama onuda sanırım çiğneyemediğinden öğürüp atıyor yada yutmaya çalışıncada boğazına takılıp kusuyor ben hurmayı nasıl yedirebilirim kızımına
Emelimsi Sulegorkem biz de 7 aylık olacağoz püre de direk öğürüypr ben de sebze çorbasj yapıp veriyorum.. siz taneli veriyorum demişsiniz? Taneli tam nasıl oluyor? Örneğin sebzeleri taneli nasıl veriyorsunuz?
Lliya Sulegorkem bende vermedim vericem 8 aylık oğlum çekirdeğini ve dış zarını çıkarıp öyle vericem çünkü zarla birlikte kabız yapabilir
Sulegorkem Emelimsi önceleri çok hafif çatalla eziyodum şimdi ezmiyorum pişirken çok ufak ufak dorayıp pişiriyorum birde çok iyi pişiriyorumki çok daha tarahat ezebilsin diye
Sulegorkem Emelimsi birde bizim şu anda 2 dişimiz var ama dişi çıkmadan öncede öyle veriyodum benim doktorum kahvaltıyı bile karışım yaptırmadı hepsini ayrı ayrı ve tane olarak vermemi söyledi
Sulegorkem Emelimsi valla bilmiyorum ki ya bende omlet yapıyorum a ama peynirli pankek yapabilirsin belki o zaman ver