sevgidolu_ailem Bebeğim şuan 5 buçuk aylık hep az bişey emiyor bazen uzun süre emmiyor bile nasıl yetiyor mu acaba doğduğundan beri emzirme çabasındayım çoğunluk Birde sağ göğsümü emiyor genelde diğerini arada gece uyurken falan veriyorum (sadece anne sütü)
Flzkrtttt sevgidolu_ailem 5 aylık benim bebeğimde her saat emziriyorum gık dese emziriryorum emme süresi az evet çsadece gece uykusunda uzun emiyor ben ce gayet normal
sevgidolu_ailem Flzkrtttt emse zaten istediği zaman veriyim inatçı biraz kafasını çeviriyo devamlı deniyorum aç kapa aç kapa emerse diye
eylulbebesi sevgidolu_ailem 6200 kilosu. 2 ay 23 günlük. Hep böyle emiyor kilo alımı iyi gidiyor bence bi sıkıntı yok az emmesinde huzursuz falan değilse çişini de yapıyorsa
eylulbebesi Prensesannesii34_ kaç saatte bir o kadar emiyor sizinki? benimki 45 dk 1 saatte bir emiyor 3-5-7 dk değişiyor 2 ay 23 günlük
Prensesannesii34_ sevgidolu_ailem bende öyle diyorum bu 20dk emzirmeler nasıl yapıyor merak ediyorum . Valla odur 4 aylık olacağız şuana kadar kendimi o kadar kastım ki kilo emme süt konusunda artık yıldım , ek gıdaya geçmek istiyorum artık neyse ki az kaldı 🙄
sevgidolu_ailem eylulbebesi 2 saatte bir daha fazla da oluyo bazen huysuzluk yapıyo akşama kadar emmiyo zorlasam da 5 - 6 saat de oluyo çok değişken bizimki 2 saat çoğunluk 3 saat falan oluyo