Deletedmom04 Kızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz ? Uni wipes kullanıyorum fakat bir çekiyorum 3 tane birden geliyor sizin kullandıklarınızda da böyle oluyor mu ?
NaimeYilmaz Deletedmom04 Evet ya bide erkek benimki işeyecek diye acele acele yapıyorum önceden çıkarmayı unutuyorsam 2-3-5 gelıyorda gelıyor hele gece uyku sersemı dunya kdr ziyan oluyor varmı böyle olmayan acaba
ikos58 Deletedmom04 sebamed, jhonsons baby, prima kullanıyorum. Sebamed en iyisi bence ama diğeride güzel. Normalde pamuk kullanıyorum ben de ama dısarıda oldugumda ıslak mendıl ıyı oluyor. Destelı gelmıyorlar 😁
Deletedmom04 NaimeYilmaz bende merak ediyorum benim de oğluşum var bide öyle güzel işiyor ki işeyince tazyikli tazyikli 😀 genelde gece yakalayamıyorum bende önerileri bekliyorum ☺️
Zeynepeymen Deletedmom04 uni baby ve prıms kullanıyprum NaimeYilmaz arkadaşın dedi gibi işeyeck die alacele degısıyorsam hele baya gidiyor ekmek su gibi ıslak mendil gidiyor valla bizde 😂
Deletedmom04 [bilinmeyen] 🤔 hepsi oluyor sanırım ama benim kendi ıslak mendilim olmuyor çok ilginç 😀 1 tane 1 tane geliyor
DurununAnnesi Sleppy ıslak havludan memnunmusunuz anneler,ben üni baby kullanıyorum maddi anlamda çok pahalı sleppy denimm i ki
Esraaaaaaaa Sleepy yenidoğan kullanıyorum çok memnunum unibaby ile aynı içerik su ve pamuk hemde fiyatı daha uygun 👍🏻
DurununAnnesi Esraaaaaaaa ciddimisinizistedigim cevap geldi ohalde 15tl felen dimi 4lu kapaklı yeni doğan ıslakhvlu paketi.bez ne kullanıyorsunuz sleppy bezden de memnunum ama mendili denicem en kısa zamanda
1annee1 Esraaaaaaaa kizlar saf su yazan butun islak mendiller yalan. Icerigine bi bakin icindekiler kisminda olmayan yok. Saf su bile yazmiyor icindekilerde. Ayrica çoğunu önce yuzumde denedim. Cayir cayir yaktılar beni
Deletedmom04 Cinar_kaya sorun bende çok haşin çekiyorum sanırım 🤪 her paket de oldu nedense 1inde olsa anlarım da niye böyle acaba 🤔
Guzyagmuru Deletedmom04 ahahahha benn 🙋♀️ Bı cekıste bı deste gelıyo bıdahada koymuyorm elım kırlıdır dıye çabuk tukenıyo oyuzden
Busraeymen Kızlar ben bebek pamuğu kullanıyorum pratiklik olarak değil ama ıslak mendilden daha sağlıklı 😊
ALYASNB Busraeymen Bende temizleme pamuğu kullanıyorum e bebekte koli ile alınca ucuza geliyor zaten sık sık indirme giriyor.ılık su ile ıslatıp siliyorum çok sağlıklı 😇👍🏻
Gudigudi Busraeymen ben de bebek pamugu kullaniyorum ilik suyla islatiyorum hem bebegim ürkmüyor hem daha saglikli.
Esraaaaaaaa DurununAnnesi evet 15tl falan ben internetten 12tlye falan almıştım koliyle n11den . Bezde sleepy kullanıyorum gayet iyi pişik falan yapmadı ☺️
Nilsmomy Kızlar bende unıbaby kullanıyorum size tavsiyemm tupperwaren ıslak mendil kutusu var hem kurutmuyor kapaklı hemde tek tek geliyor sleepy kapaklı olduğu için yine iyi fakat unibabyde acılma yeri bende cok cabuk deforme oluyor 🤦🏼♀️