Mrvnr-66 Sezeryan doğum sonrası tuvaletini yapmakta sorun yaşayan var mı varsa eğer ne yaptınız da geçti
Ezgi3454 Mrvnr-66 evet sanırım bu ortak bi sorun 1 haftayı buldu benim. Dikişlerinize bir şey olmaz korkmayın zorlanmaz orası apayrı ama hoşaf ve bol sıvı tüketin katı bir şey en azından tuvalete çıkana kadar azaltın. Doktor en son fitil vermişti ama şansıma o gün eve gidince yapabildim.
eylulbebesi Mrvnr-66 doktor ilaç vermişti suya katılan bi toz o yüzden kabızlık çekmedim sizlere de yazsalarmış keşke
turansmom Mrvnr-66 büyük tuvaletini yaparken cok ıkınma, benim bir hafta boyunca ağrım oldu ama geçecek merak etme. Su içmeye ozen göster kendini sıkma
Hifaninannesi_58 Mrvnr-66 hosaf tabiki bide doktorum duphalac diye bir ilac verdi surup.gibi cok tesirli bir ilac hemen cikariyo zaten😁
Daphnemom Bol bol çorba-sıvı alın, baharatlı yemeyin. Birden çok yemeye başlamayın hemen ağrı yapıyor zaten. Çok çok zorlanıyosanız activia vs yemeyi deneyebilirsiniz.
turansmom Mrvnr-66 hee birde büyük tuvaletin için bana ne duphalac ne lama fayda etmedi. Bir tanıdıgım aktardan açlık otu aldı geldi çay yaptım içtim cayın yarisına gelmeden tuvalete çıktım😀
Mrvnr-66 Kabız olduğum için zorlanmadan dolayı orası yara oldu siz öyle sorunlar yaşamadınız galiba anca krem felan sürerek geçirebilirim heralde