Eml11 iyi günler .Bebeğim 10 aylık gündüzleri 2 uyku toplamda 3 saat falan uyuyor.Akşamlarıda 8 gbi uyuyo yarım saat sonra kalkıyo gece yarısına kadar uyumuyo 1 haftadır bu şekilde önceleri bu şekilde uyanma olmazdı. başına gelen var mı
Dadam Eml11 Oğlum da 10 ay 9 günlük. Uyku düzenimiz aynı sizinki gibi sabah 10.30 da uyur 12 de kalkar, 3 te uyur 4-4.30 da kalkar akşam uykusuna da 8-8.30 gibi geçer, aralarda da emer uyur ama uyanık kalmaz hiç🤷🏻♀️
S_E_KLM Eml11 bugün birsürü post gördüm canım uykuyla alakalı bebeğim 15 aylık hiç yaşamadığımız şeyi bizde yaşar olduk dün gece bir çok anne bu durumdan müzdarip kalmış hatta bir kaç gündür.. Allah hayra yazsın yardımcımız olsun noldu bu bebeklerimize bir anda anlamadım arkadaşlarımın bebekleride aynı şekilde olmuş şaştık kaldık 🤦🏻♀️ Geceleri ağlamak tutuyor diş değil bez değil açlık değil anlamadık 😢
Sandal Eml11 akşam uykusu için çok erken yatio o yüzden olabilir benim oğlum 11 de yatıp sabaha kdr üç dört kere kalkıo sabahda sekiz dokuz gibi uyanio
Sandal Eml11 bira geç yatırın gece uykusuna düzen yapmanız lazım bende altı aydan sonra düzene soktum zornolei ama
minnosanne1 Eml11 biz uzun sutdrn beri öyleyiz yaa gerçekten bende öneri bekliyorum uyku için bir çözüm ya lütfen kendi kendine uyması için uğraşıyorum çok ağlıyor