kuzey2020 herkese günaydın arkadaşlar 2021 yilindan neler bekliyorsunuz bakalım 2020 malum 2020 de doğan çocuklarımız hariç pekte iyi geçmedi sel deprem virüs vs vs vs en çok yapmak istediğiniz şeyler nelerdir mesela tabi bu virüs geverse
Deletedmom60 kuzey2020 maskesiz rahatça gezip eğlenmek sinemaya gitmek istiyorum. bebeğim pandeminin ortasında doğdu evde büyüyüp gidiyor yavrum rahatça tedirgin olmadan dünyayı görmesini istiyorum artık 😓 2021 iyiliklerle gelsin inşallah
Minniemouse_4235 kuzey2020 ben 2021 den çok güzel şeyler bekliyorum öncelikle şu virüs biterse inşallah bebeğimi alıp rahat rahat parka inmek istiyorum dolaşmak nefes almak istiyorum para şans sağlık istiyorum bu 2020 yılı tarihe geçecek zaten bizim çocuklarımız tarihdersinde 2020 yılını da işlicek böyle bi hastalık çıktı bu kadar insan öldü diye
Hohomoromu kuzey2020 inşallah bizi şaşırtan herkes için iyi geçen çok iyi bir yıl olsun sağlıklı doğal afetsiz cinayetsiz kimse hastalanmadan 🙏🤲
kuzey2020 Erva-mm hangimizin bitmedi söylermisin şu forumdaki herkes senin benim gibi düşünüyor ben eczanede çalışıyorum sürekli risk altında olmak ölen hastaların yakınları vs vs bizde psikoloji 0. …..
Erva-mm kuzey2020 😔😔😔😔 düşüncesiz insanlar yüzünden bu hale geldik10 ay oldu dile kolay ve keyfim için hiç birşey yapmadim
kuzey2020 Erva-mm 10 aydır hayattayız oda önemli belki ölenlerden biri bizde olabilirdik aynı azimle devam sabretmeye devam sağlığımız için gelecek güzel günler için ailemiz için sevdiklerimiz için
kivircik_annesi26 kuzey2020 hiç birsey istemiyorum sadece sağlık istiyorum para falan umrumda değil alsın gitsin su vürisi çocuğuma sarılamaz oldum 🥺