Kiask Kizlar ek gidaya basladiniz mi emmeye mamayi icmeyen bir oglum var 4 ay 3 gunluk yavastan biseyler vereyim mi kilo almamis bu ay cunku icmiyor bebelac kullaniyorum hero baybnin 4 + sutlu pirincliden aldimda versem mi bilemedim
Azraninnnannnesi Kiask suan sadece anne sütü alıyoruz bende sordum hem doktora hem Ebeye kilo alması yeterli olmasaydı ufaktan başla derdim ddi. Ama doktorunuza danışın n verebilirsiniz çünkü bağırsakları herşeyi sindirmeye henüz hazır değil
TgcDvc Kiask ben hero baby sütlü pirinçli muzlu mamasını veriyorum sabahları biberonla.. benımde 4 ay 23 gunluk 10 gundur veriyorum ama ben muzuda tattırdım 3 gun snra verdım baya tok tutuyo sanırım kiloda aldırıyo cnku agırlasmaya basladı
EdAli Kiask benmki 4 aylik corba weriyorm cicibebe yogrt mama anne stu meyvelrden flan. Emmede sknti ysiyorz braz doktora sormstm ekgida istyr artk memeyi yavas ywas brakir dmisti
dygymn Ben bikac cay kaşıgi yoğurt veriyorum 4 ay 20 gunluguz yeni başladım vermeye 1-2 kerede elma püresi verdm hipp organic
TgcDvc Kiask yok Allaha şükür bsey olmadı özellikle sabahları ilk uyanınca verdim kusma gaz yaparmı diye olmadı
aysetunckilicfirat Benim kızım da 4 ay 15 günlük. Doktor 5 ay kontrolünde 300 gram ve altında alırsa tadımlara başlarız dedi. Ben aralarda su veriyorum 1-2 çay kaşığı bir de geçenlerde havuç haşlayıp meyve filesinde verdim. Sevdi gibi, yemeğe de hevesli duruyor.