Goktugmomm Kızlar iyi geceler. Doğum yapalı 2 ay oldu halâ adet olmadım. Ama bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor normal mi ?
kurkmantosuz-madonna Goktugmomm normal bacım benim ki 6 ay 19 günlük 3 gün oldu adet olalı ki daha uzun süre adet olmayanlar var
elfnrkymc Goktugmomm bende şurda durayım. Bende doğum yapalı 4 ay oldu hala adet olmadım. Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor aha olucam galiba diyorum tık yok 🤷🏻♀️
94z-20u Goktugmomm normal canım hamileyken rahim büyüyordu o zamam nasıl ağrın oluyorsa şimdide eski haline dönmeye çalışıyor ondan ağrıyor bende 4 Ay olmadım doktora gittim rahmin adet olacak gbi duruyor dedi sıkıntı yok dedi 3 gün sonra adet oldum şükür kişiye göre değişiyor
Wolverine Arenn peki fark oldu mu regl olunca vücudunda 10 ay sonra? Saç dökülmesi azalması? Gerginlik falan veya kilo bakımından Ben de 9 ay oldu dogurali hala regl olamadım, bunu bu kadar isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.🤷🏻♀️
Goktugmomm Ay bi yandan da diyorum ya hamileysem halbuki hamile kalınacak bir durum da yok (linç yememek için ayrıntılı yazmak istemedim)😂 ama psikolojik midir nedir gece gece kafama takıldı uyuyamıyorum ya 😂
elfnrkymc Goktugmomm valla kaç gündür benimde içime bir kurt düştü ya hamileysem diye aklım çıkıyor 😅
Damladerin Goktugmomm herkes farklı olur ben mesela ilk doğumumda 1.senemiz bitti öyle başladı önce düzensiz oldu sonra düzene girdi şimdi de 2 ay bitti henüz olmadım eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız doktora görünün ama acele etmeyin hemen olacaksınız diye birsey yok yani
Goktugmomm elfnrkymc ay ama benim kafamda kurduğum şeyi bi duysan krize girersin burdan da yazamıyorum ama birinin beni aydınlatması lazım 😂😂
Burcc Normal doğum yaptım bende, oğlum 7.ayını bitirdiğinde regl olmuştum. Telaş yapmayın doktorum 1 seneye kadar olmaması normal dedi🌸
Arenn Wolverine çok stres yapmıştım kilo veririm sandım ama kilo da düşme olmadı sayılır ama vücut olarak hafiflemiş hissettim a da olsa fayda etti yani ama az😊
Wolverine Arenn kilo derdim çok şükür yok 🙏🏼sağlam diyet yaptım verdim ama aşırı siskinligim oluyor regl öncesi olurdu hep öyle gibi tam bu ay gelir derken yine gelmiyor 😬😬👆🏻 Teşekkür ederim cevapladigin icin