Figen_ilter60 Kızlar merhaba biraz önce sudyenimi çıkardım göğüsume bakıyordum yani ucuna dokundum biraz sıktım hafif akıntı gibi birşey geldi süt gibi rengi korktum ya ne olabilir çok korktum yani tekinden geliyor diğerini sıkıyorum birşey yok
2prematureannesi Figen_ilter60 hamilelik durumunuz varmı canım yada doğum yaptıysanız ne kadar oldu yapalı
Mom44 Figen_ilter60 emziriyor musunuz yada neden sıktınız göğsünüzü😬 hamile olabilirsiniz yada çocuğunuzu çok seviyorsanız her anne gibi süt geri gelmiş olabilir hepsini tek seferde sordum illa biridir diye kusura bakmayın 🙂
Ikrazumra19 Figen_ilter60 bendede ayni durum var 5 aydir emzirmiyorum suan amtibiyotik kullaniyorum damarlarim tikanmis
Figen_ilter60 Mom44 yok emzirmiyorum bebeğim 1 buçuk yaşında spiral ile korunuyorum . Sudyeni çıkarınca bi rahatlar ya insan onun için ucunu hafif sıkar gibi oldum özellikle değilde
Figen_ilter60 Yok arkadaşlar hamile değilm spiral le korunuyorum emzirme durumum da yok bebeğim 1 buçuk yaşında
Mom44 Figen_ilter60 yok bende arada oğluma vermedigim göğsümü sıkarım süt geliyor mu diye onun için sordum yani annelik hormonu ile alakalı olabilir diye düşünüyorum sen eğer devam ederse doktora git yinede 🙏