Aytenselim Ailem covit oldu elimden bişey gelmiyor cok uuzluyoeum cıldıracam atlatanlar belirtiler neydi mide bulantısı normal mi? Ates normal mi kafayı yemek üzereyim
Emineyilmazz Aytenselim biz grip olduk sandık grip belirtileri vardı burun akıntısı halsizlik baş ağrısı . Test olduk pozitif . Pozitif çıktıktan 3 gün sonra da tat koku gitti
Cerenaslan Aytenselim Gayet normal 1 hafta önce kaynım oldu 40 derece ateş kusma ishal vücut ağrısı ne ararsan o vardı. Şimdi sapa sağlam hiç bişeyi yok. Sakin ol atlatırlar Allah ın izniyle 🌸
Ebruaydn Aytenselim canım korkma 45 günlük oğlum var eşim pozitif olduğunda daha 40 i çıkamadığı oğlumun sırtı ağrıyordu ateş-i çıktı sonra grip gibi hapşırık öksürük ama ilaç almadan atlattı çok şükür son 1 günü bizde iyiyiz oğlumla dua et hayırlısıyla atlatırız inşallah 🤲🤲
NiDaAli_o Canım önce bir sakin ol bebeğin var senin elinden birşey gelmemesi normal yani herkeste belirti farklı oluyor ama genelde benm ailem de dahil her tanıdığım tat koku kaybı yaşayıp hafif agrılarla atlatıyorlar Çok geçmiş olsun 💐
Aytenselim NiDaAli_o NiDaAli_o kucuk kardeşm babam hepsi annem parcaladım kendimi resmen hala inanamıyorum
NiDaAli_o Aytenselim canım artık normalleşti inan bana grip gibi düşün ki öyle oluyor Allah acil şifalar versin beterinden saklasın 💜
Aytenselim Cerenaslan Allahım İnsallah ya bıktık ya beynimden vuruldum agla zırla elimden bişey gelmiyor
Aytenselim NiDaAli_o hic iyi dusuncemi yorum uyuyamıyorum yemek yiyemşr6m resmen coktum kendim olsaydım covit bu kadar uzulmezdşm
Cerenaslan Aytenselim Ağlama canım neden ağlıyosun elinden tek gelen şey dua etmek başka yapıcak bişey yok.
Aytenselim Ebruaydn Allahım İnsallah bide uzaklar bna Allahım uzaklarımızı yakın etsin cok zor yorucu bir surec aglamak tan yoruldum
Aytenselim Cerenaslan oyle ama cok uzuluyorum babam agır atlatıyo valla dayanamıyorum artık 3 gunde coktum resmen
Cerenaslan Aytenselim Sana muhtaç bi bebeğin var sende onu düşünmek zorundasın ağır atlatsada inşallah sonunda ayağa kalkar. Kendini toplamaya bak onlara moral ver.