MH34 Kızlar kalça ultrosonu için gittik bugün oğlum 1 aylık kalça kemikleri tam oturmamış dedi dOktor 3 hafta sonraya gün verdi tekrar çekincek cok korktum başına gelen var mı?
Elvenay MH34 2aydan sonra kalça ultrasyonu oluyor erken gitmişsin bence doktorunuzmu yönlendirdi senmi erken gitmek istedin
Mrvmuaz MH34 45 gunden sonra yapilmaya başlanıyor. Siz erken gittiginiz için size bu tarihi vermislerdir. Ben 43 günlükken yaptirdim bu nedenle bu bilgiyi vermislerdi. Bence telaşlanmayın
Rules MH34 6 ila 8 hafta arasında çekilir kalça ultrasonu. Benim oğlumda kalça düşüklüğü var çok az önlem almak amacıyla çift bez kullanıyoruz 1 aydır bu hafta kontrolümüz var.
Alpr_Pasam Sanırım erken gitmişsiniz endişenlemeyin En sağlıklı sonuç 2 aylık olduğunda alınır sıkıntısız geçersiniz umarım ☺️
deryardakayra MH34 2 aylıkken gittik iki kalçanın değeri birbirinden farklı çıktı 3.ayda bi daha çağırdılar gittik gayet güzeldi normale dönmüştü çok şükür yani dert etme hiç düzeliyo el kadar bebe
Duru59 Merhaba,bizim doktorumuz 2 aydan 3 aya kadar kalça ultrasonu çektirebilirsiniz demişti, biz 3.ayda ultrasona girdik çok şükür bişey çıkmadı. Siz erken gitmişsiniz hiç endişe etmeyin Allah’ın izniyle toparlar o kendini bişey çıkmaz ☺️