Betbet Ben 23 ocakta doğum yaptım özel şirkette calısıyorum.doğum parasını şirket hesaplayarak yatırıyor ama süt parasını ve emzirme parasını baska yere mi basvuruyoruz
Mehtaptvz Betbet sut parası sizin adiniza dogum yaptığınız gibi yatıyor e devletten sorgulayabilirsiniz cocuk parasi için de basvuru yapiyorsunuz
Elifasel01 Betbet süt parası doğumdan 1hafta sonra hesabıma yatmıştı 149 tl e devletten hesabımı onaylamıştım ama daha önce. Çocuk parası olan 300 tlyi PTT’den almıştım ama ona da sosyal hizmetlerden başvuru yapmak gerekiyor.
Betbet Mehtaptvz e devletten baktığımda analık yazıyordu ama yatan miktar şirketteki aylık Kazancık kadar süt parası 300 küsürdü sanırım .onu nasıl anlıcam işte
Mehtaptvz Betbet sut parasi eger degismediyse 149 tl sut parasi emzirme diye yazar cocuk parasini e devlette göremezsiniz
Gamzeisikay Elifasel01 sosyal hizmetlere nasıl başvuru yapacaz birşey götürecek miyiz acaba telefonla falan oluyor mu başvuru
Elifasel01 Gamzeisikay İnan hiç bilmiyorum canım eşim halletti giderken Doğum belgesini geçici nüfus belgesini aile tablosunu götürmüştü ama eve geri getirdi onları zaten bunların dışında başka evrak isterlerse e devletten çıkarabilirsin hemen
Kuzeyalaz33 Gamzeisikay telefonla bebegin ve senin tc ni veriosun. basvuru yapiosun.sonra bakanlik onaylamasi bekliosun 10 gun filan diyor ama bir ay suruyor..ptt den cekiosun gidip