Kanginnn Kızlar esımın ayagında Nasır oluştu ama iltihapsız sadece sertlık var Nasır bandı kullansın dedıler aranızda kullanan varmı
Sarella Kanginnn benim de ayağımın altında vardı ben kendim temizledim küçük sivri makasla sert olan o küçük parçayı almanız gerekiyor ben ulaşana kadar kestim şimdi geçti evet canım çok yandı ama şuan çok rahatım agrı kalmadı 1 yıl dır çıkmadı
Beyzaaaa Kanginnn canım beninde eşimin ayağında vardı eczanede deri çözeltileri var nasır için oje gibi o resmen söküp attı
Kuzucum Kanginnn bir faydası olmuyor en gzl denenmiş sonuç alınmış bir yöntem kalın bir iğneyi ısıtıp üstünü dağlıcaksınız acımıyor zaten sürekli bitene kadar günde 3 kere yapın gider
Anneyim5982 jap nasil aldirdiniz eşim 10 senedie ayaginda var oyle yaşıyor aşırı agri var amilyat oldu gene cıktı ayni
Nesrinbek88 Domatesi ordan kesin nasır olan bölgeye koyup strecle sarıp çorap giysin ayagına sabaha kadar bu şekide kalsın sabah çıkarsın bu yaglı kem sürsün nasır çıkana kadar işleme devam etsin duşa girnce de topuk törpüsü yapsın gecicek kesin çözümü bu
jap Anneyim5982 devlet hastanesinde genel cerraha çıktım. Nasırların üzerine uyuşturmak için iğne yaptı. Daha sonra etrafından kesip nasırı koparıp çıkardı ve dikiş atıldı
Rojdaa Ben de bir ay önce ameliyat oldum büyüktü hiç basamiyordum emzirdigim için mecbur ameliyatla alındı
Anneyim5982 Rojdaa evet ama esim hep diyor almamislar yanlis olan eti almislar bide özel hastanedr yapmis
Rojdaa Anneyim5982 Aa hemde özel hastane ben de işte bir ay oldu aldıralı ayak baş parmağımın altındaydı 5 dikiş atıldı biraz büyüktü korkuyorum, tekrar çıkacak diye falan okuyunca insanın morali bozuluyor
Anneyim5982 Rojdaa yok canim onda oyle oldu sende olacak diye birsey yok sakın moralini bozma lütfen olmaz bence Insalah😘😘