baharzeki Kızlar merhaba benim kızım 26 günlük çok fazla emme isteği var emziriyorum iki dakika geçmeden tekrar süt arıyor ağzını gezdiriyor böyle birşey yaşayan anneler var mı nasıl baş edilir bilmiyorum zira emzik vermek istemiyorum
eylulbebesi baharzeki benimki de öyleydi geçiyor zamanla 2 aylık olmaya yakındı bıraktı benimki darısı başına
CigdeminMevasi baharzeki çok bormal bebeğiniz daha çok küçük emdiğinde çabuk yorulduğu için tam doymaz doysada sizinle temas etmek için emmek ister ben 2. Aya kadar kızomla yapışık oldum resmen emzirrken yemek yaptm bazn
DuyguDamla baharzeki ilerleyen zamanlarda emme isteği azılıcak ozamanda sen dersin keşke emse diye bugünlerini ararsın iahsen ben arıyorum kızım ilk zamanlar çok emiyodu bi göğsümde yarım saat dururdu diğerine geçerdik ondan sonra doyardı ama yarım saat sonra tekrar isterdi şimdi 4 aylık olduk bazen zar zor ben veriyorum emsin diye
Annekeki baharzeki ac oldugundan degil ki o. Bit kadar bebegin zaten tek bildigi emme refleksi. Bu senin memen olur annenin yanagi olur babasinin omzu olur neresi denk gelirse. Bir sure sonra cop cop ellerini emecek. Bunlar aclik belirtisi degil. Ama okadarcik bebek zaten sut kuzusu oldugu icin genelde tum gun memeler acik geziliyo😬
DuyguDamla CigdeminMevasi aynı benn yapışık ikiz gibiydik şimdi çok emmek istemiyo ben zorluyorum emsin diye 😂😂
baharzeki Benim kız uzun emiyor öyle bırakıp uyuyakalmıyor bir de aşırı süt içtiği için mide şişiyor kusuyor bir de gece boyu sabah sekize kadar uyumuyor sürekli emmek istiyor
Bulutumsu baharzeki benım oğlum da 21 günlük tıpkı dedıgınız gıbı sureklı emme halınde bazen hıc uyumadan emeyım dıyor sizi çok iyi anlıyorum
Annekeki Bulutumsu o ondan degil aslinda bana sey demislerdi ‘o daha dogdugunun bile farkinda degil. Bir senin kokunla kalp atisini biliyo sana guvendigi icin hep orada durmak istiyo’ 🥰 zaten ilerleyen surecte okadar yapisik ikiz olamayip ozleyeceksiniz tadini cikarin