Ozgeackgz-0 10 ay 20 günlük oğlum bezi açar açmaz pipisini çekiyor sürekli dokunmak istiyor. Bir keresinde kaşır gibi yaparken tırnağıyla kesti ve baya kanattı. Acaba kendi mi keşfediyor yoksa başka bir sağlık sorunu mu var ?
MehmetSeliminAnnesi Ozgeackgz-0 benim oğlumda 4.5 aylık her seferinde yelteniyor uzanıp tutmaya ama daha başaramadı bacaklarına yetişip çiziyor baldırlarını😁 normal canım merak etme💞
G-K Ozgeackgz-0 keşfediyorlar oğlum da aynısını yaptı bir iki oynadı çekti oğlum pipi çekilmez canın acır dedim çekmesi vs bitti şimdi 15 aylık altını açınca pipi diyor 😅
Giraysmom20 Ozgeackgz-0 4 aylığından beri benim oğlumda yapıyor 😂 kendini keşfediyor minnak kaşifler 😂 üzerine gitmeden ilgi odağını değiştirin, ben altını açarken yüzüne eşofmanını atıyorum onunla oynarken ben çoktan altını kapamış oluyorum 😂
Ozgeackgz-0 Prensannesi43 sanki bez sıkmış kaşır gibi yapıyor ama her zaman kullandığım bez sıkıda değil
Ozgeackgz-0 Giraysmom20 bazen öyle yapıyorum bende 😄 bu akşam uyurken değiştirmem gerekti daha gözlerini açmadan eli direkt pipisine gitti