Elifsareninnnannesiii Benim bebeğim 40 günlük bir gün günde 6 7 kere emiyor bazende günde 3 4 kere ve 10 dk bile sürmüyor uyuyor acıkmıyor mu ??
Elifsareninnnannesiii Elifsareninnnannesiii acıkması gerekmiyor mu bugün sabah sadece 80 cc mama yedi 2 defa meme bu saat oldu uyuyor
TiniminiKayra Elifsareninnnannesiii sariliktan dolayi uyuyolar zorlada olsa emzir canim sarilik baslangici fln varsa cok zor uyanir
Mom078 Elifsareninnnannesiii Emzirme sayınız az geldi bana saatte 1 2 saatte bir mutlaka emzirmeniz gerekiyor
denizsn Elifsareninnnannesiii her gak guk diyince ver ağzına daha küçük çok emmesi lazım günde 6 7 40 günlük bebek için çok az 😒
Elifsareninnnannesiii TiniminiKayra korkuyorum içim hiç rahat değil mama vermek istemiyorum zaten gece mama yiyor sabahtan akşama kadar meme yiyor ama bugün 2 3 kere yedi
TiniminiKayra Elifsareninnnannesiii sen surekli uyandir emzir canim az bile olsa emsin yoksa sariligi artar Allah korusun daha kotu
Flzkrtttt Elifsareninnnannesiii Emzirirken dakika tutmayın ve iki saatte bir enzirin midesi küçük olduğu için çabuk doyar ondan emme süresi az
Elifsareninnnannesiii Flzkrtttt 3 4 saat uyuyor bazen 5 saat oluyor acıkması lazım yada ne bileyim tok mu
NesAli Elifsareninnnannesiii uyandırın mutlaka. 2 saati aşmadan emzirin sürekli. Sütünüz varsa mama da vermeyin o zaman sürekli meme de kalacak zaten. Uyandırmak için topuğunu sıkınn yada ıslak pamuk gezdirin yüzünde. Kan şekeri düşer daha çok küçük
Flzkrtttt Elifsareninnnannesiii siz uyandırmadığınız sürece uyanmaz zorlada olsa bir şekil uyandırmanız lazım iki saati geçmemesi lazım beslenmesi için uyuyor diye uyandırmayayım demeyin
Annekeki Elifsareninnnannesiii valla kizim 40 gunlukken gece bi yatiyodu sabah 6ya kadar. 7 saat beslenmiyodu ne sarilik ne seker dusmesi ne de kilo aliminda problem oldu aksine hep fazla cikti kilosu.
Elifsareninnnannesiii Flzkrtttt uyandıramıyorum ağzına kaşıkla süt döküyorum anlamadım bir doktora mı sorsam
Bebegimm42 Annekeki bir doçent çocuk doktoru da 1aydan sonra uyandırmayı n diyo gexe kendi uyansin diyo