Deletedmom_297 Kızlar ne kadar mama veriyorsunuz ve anne sütü kaç cc kaç saatte bir besliyorsunuz ? Gaz probleminiz var mı en keskin çözümü nedir 2 gündür kıvranıyoruz uyumuyoruz ?
Nekwa Deletedmom_297 canim ben de 23 günlüğüm ama emiyor sadece mamayi bilemicem de. Mama cok gaz yapıyormuş gaz yapmayan mamalar var ondan al birde. Ilkte bende bebelac kullandim birde metsil gaz damladamlasi tavsiye ederim
Zeynep-iremnur1 Deletedmom_297 bizde 25 günlüğüz canm emiyor sadece ama gazı çok oluyor özellikle de geceleri başlıyor gündüz bşy yok. 2 dün önce e bebekten humana çayı var kimyonlu rezeneli ondan aldım kendim içiyorum 2 çay kaşığı falan da kendisine veriyorum çok memnun kaldık gazını çok sıkmadan çıkartıyor daha çok uyuyor anne sütünün gazını alıyormuş
Deletedmom_297 Nekwa esemaaa kullanıyorum mama gaz damlsı da biogaia kullanıyorum gaz yapmayan mamalar hangisi acaba
Nekwa https://www.google.com/search?q=gaz+yapmayan+mama&oq=gaz+yapm&aqs=chrome.2.69i57j0l3.5719j0j9&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Bu linkten bakabilirsin canim. Her damla her bebege iyi gelmiyor onu da değiştir istersen
Deletedmom_297 Zeynep-iremnur1 cnm bnm hayırlı büyüt 1 yıl önce paylaşmıştım :) şimdi kuzum 16 aylık darısı basına ah neler çektik o zamanlar
Zeynep-iremnur1 Deletedmom_297 Hm ben arama bölümü yazınca çıktı çok teşekkür ederim bakalım geçer inşallah
Deletedmom_297 Zeynep-iremnur1 ne yapsamda geçmemiştiii maalesef sindirmleriii çok sıkıntılı olduğu için her bebek çekiyor Rabbim güç kuvvet versin